+4 0773 927 519 office@attractive-property.com
Calea Calarasilor Nr.311

Despre noi

Cine suntem?

Attractive Property provine dintr-o lungă experienta in acest domeniu de activitate, a fost ridicat pe faptul că o strângere de mână este mai puternică decât un contract scris si putem spune ca a detine o companie imobiliara înseamnă a detine agenți care sunt angajați si pregatiti să vă ajute să cumpărați, să vindeti imobilul pe care il detineti, și care sa va faca sa intelegeti fiecare etapă a procesului de cumpărare sau de vânzare.
Acest nivel de angajament a contribuit la construirea unui record remarcabil de rezultate.
Nimic nu este mai interesant pentru noi decât sentimentul plăcut pe care îl avem de a ajuta oamenii să își realizeze proiectele imobiliare propuse.
Puteți să vă bazați pe noi pentru a face întotdeauna ceea ce vă interesează. Ne mândrim cu faptul că suntem cinstiți si demni de încredere și cunoaștere pe piața imobiliară.
Cunoastem cât de important este să găsiți casa de vis sau să obțineți cea mai bună ofertă pentru proprietatea dvs. Prin urmare, avem responsabilitatea de a vă ajuta să vă atingeți aceste obiective si vă puteți baza pe noi pentru a fi cu voi în fiecare pas.
Indiferent de abordarea si decizia pe care o luați pentru a vă vinde sau cumpăra proprietatea, echipa noastră consideră că este un privilegiu să vă ajute într-una din cele mai mari investiții pe care le veți face.
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactati pentru orice solicitare cu privire la achizitia sau vanzarea unui imobil, prin apelarea sau trimiterea unui e-mail, pentru a vă stabili o întâlnire oricand.

Ce facem?

  • Consultanta imobiliara;
  • Tranzactii vanzare – cumparare;
  • Tranzactii inchiriere;
  • Certificate energetice;
  • Cadastru;
  • Intabulare.